O NAMA

GS Experts Business Consulting d.o.o je prepoznati premijum brend sa jedinstvenim individualnim konsultantskim pristupom od strane visoko kvalifikovanih partnera. Svaki proces konsultacije i planiranja je jedinstven i nosi individualni potpis Vaših želja i ciljeva.
Sa nama možete dugoročno razviti svoju imovinu, ali i dalje ostati u stanju da delujete u kratkom roku, ukoliko se ukaže potreba.

POLJA DELOVANJA

INVESTICIJE U PROJEKTE U
JUGOISTOČNOJ EVROPI

Jedinstvena ekspertska mreza GS Ekperts Business Consulting pruža kako privatnim, tako i institucionalnim investitorima pristup rastućem trzistu rada u Jugoistočnoj Evropi.

Koristeći našu jedinstvenu stručnost, mi aktivno savjetujemo naše klijente u ciljanom planiranju i konfiguraciji prilagođenih portfolia infrastrukturnih projekata i održivih investicija.

Jugostočnu Evropu, kao nijedan drugi region, karakteriše heterogenost pojedinačnih zemalja i regiona te stoga postavlja veoma visoke zahteve kada se radi o regionalnoj ekspertizi investitora i njihovih savetnika.

DUGOROČNA ZAŠTITA I RAZVOJ IMOVINE

Odlučujući faktor za uspeh ozbiljnog planiranja očuvanja imovine nikada nije samo investicija sama, već optimalna interakcija i povezivanje 5 ključnih faktora:
»konsalting i strucnost za implementaciju «
»analiza procesa«,
»strukturiranje«
»optimizacija procesa«,
»investicija«.

Svaki od faktora su jedinstvene usluge koje možemo pružiti u paketu ili pojedinačno. Cilj je da svaki od njih bude pokriven iznad proseka što omogućava da se Vaša imovina i sredstva mogu razvijati na duži rok uz suvereno zaštitu i sigurnost. U okvirima strategije GS Experts Business Consulting d.o.o. od samog početka možete se 100% osloniti na najbolji mogući odnos svih faktora.

STRATEŠKI RAZVOJ PREDUZEĆA ZA BUDUĆNOST

Uspešna kompanija zasniva se na kvalitetu svojih proizvoda i usluga, kao i na zadovoljstvu svojih klijenata i zaposlenih.

Da bi mogli da stojite u korak sa konkurencijom na današnjem tržištu, koje se stalno i intezivno menja, Vaša kompanija mora pre svega da ima visoko kvalifikovano i motivisano, tehničko i rukovodeće osoblje.

Na osnovu naučno dokazanih i globalno priznatih analiza potencijala i kompetencija pružamo podršku u kreiranju i optimizaciji svih ključnih preduslova za uspešno poslovanje.

Naš fokus je zadovoljstvo zaposlenih i klijenata, kao i identifikaciji svih zaposlenih i rukovodilaca, sa ciljevima kompanije. To postižemo radom na zajedničkom stavu o misiji i razvijenoj praktičnoj korporativnoj kulturi. Takođe obuhvata i rad na prepoznavanju i održivoj promociji ljudskih potencijala i sposobnosti, od radnika do ‘TOP’ menadžera.

Od posebnog značaja u ovom kontekstu je promocija i razvoj komunikativnih veština u timskom radu i među menadžerima.

OSNIVAČI I GLAVNI KONSULTANTI

Dr. Aleksandar Milićević (MBA)

Više informacija

Dragana Nikolić, M.A.

Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

[contact-form-7 id="201" title="Contact form"]