NAŠ TIM

Dr. Aleksandar Milićević (MBA)

Biografija

Jedan od retkih vrhunskih stručnjaka za razvoj i zaštitu imovine uključujući i nekretnine. Iza sebe ima više od 20 godina profesionalnog iskustva i rada na najraznovrsnijim projektima u domenu oplemenjivanja kapitala i njegove sigurnosti u dinamičnim okolnostima.

Širom Nemačke drži predavanja na temu savetovanja u planiranju i očuvanju kompletne imovine kroz više generacija. Kao stručni saradnik i ekspert učestvuje u BVMW programu „Company Successors“.

Osnivač i član upravnog odbora Fondacije Neven Subotić. Sarađuje sa mnogim bankama, osiguravajućim kućama i fondovima. Među njima su i neke svetski renomirane kuće kao što su Deutsche Bank AG, Allianz Versicherung SE kao i veliki korporativni fondovi Fidelity, Blackrock, Templeton, itd. Prati i savetuje mnoge poznate ličnosti u vrednosti od 800 miliona evra.

Stručnjak za kreiranje strukture i postavljanje temelja za očuvanje porodične imovine za buduće generacije.

Telefon / Viber / WhatsApp
+49 172 6873760

Email: alexander.milicevic@gsebc.eu

Dragana Nikolić, M.A.

Biografija

Dragana Nikolić M.A. je jedan od najuspešnijih poslovnih trenera na nemačkom tržištu. To su prepoznali nemački magazin FOCUS kao i najveća on-line poslovna mreža XING, koji su joj dodelili značajna priznanja. Ona je strastveni preduzetnik sa profesionalnim iskustvom u različitim kompanijama i kulturama.

Njeno izuzetno iskustvo i ekspertiza u kreiranju i implementaciji kadrovske selekcije, kao i razvoja kadrova i menadžmenta, su već postali standardi u domenu razvoja biznisa.

Kroz optimizaciju infrastrukture i procesnih tokova unutar kompanije direktno se utiče na povećanje produktivnosti i konkurentnosti.

Tajna uspeha i put ka njemu je pospešivanje i poboljšanje sinergije i kohezije unutar strukture zaposlenih koja direktno utiče na bolje poslovanje cele kompanije.
Preko 5000 kadrova je pohađalo i uspešno savladalo program pod vođstvom Dragane Nikolić.

Telefon / Viber / WhatsApp
+49 163 7397187 (DE)
+381 65 8083 370 (SRB)

Email: dragana.nikolic@gsebc.eu

KONTAKTIRAJTE NAS

[contact-form-7 id="201" title="Contact form"]