INVESTICIJE U PROJEKTE

Jedinstvena ekspertska mreža GS Ekperts Business Consulting pruža kako privatnim, tako i institucionalnim investitorima pristup rastućem tržištu rada u Jugoistočnoj Evropi. Koristeći našu jedinstvenu stručnost, mi aktivno savetujemo i usmeravamo naše klijente u ciljanom planiranju i konfiguraciji prilagođenih portfolia infrastrukturnih projekata i održivih investicija. Jugoistočnu Evropu, kao nijedan drugi region, karakteriše heterogenost pojedinačnih zemalja i regiona. To postavlja veoma visoke zahteve kada se radi o regionalnoj ekspertizi investitora i njihovih savetnika.

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

Dugogodišnje iskustvo i ekspertiza naših stručnjaka, kao i nephodno lokalno i tehničko stručno znanje, garantuju odlične rezultate u definisanju ciljnih regija, sektora i tehnologija. To se odnosi kako na vreme i trajanje investiranja, tako i na odgovarajuće investicione strukture.
Pri tome, mi definišemo profil rizika / povratka investicije, širokom opsegu potreba klijenata, kombinujući između ostalog različite klase imovine, kako kapitalne, tako i druge investicije. Ove raznovrsne opcije omogućavaju našim investitorima da izaberu ponudu koja najbolje odgovara njihovim potrebama.

POZNAVANJE TRŽIŠTA I KRETANJA
KAO KLJUČ USPEHA

Globalna finansijska kriza je sa sobom donela fundamentalni pomak u potrazi za kapitalom od privatnih investitora do finansiranja infrastrukturnih projekata koji su tradicionalno pali u vladinu oblast odgovornosti.

Visoki državni deficiti i preopterećeno bankarsko tržište favorizuju značajan porast privatizacije postojeće infrastrukture, kao i pružanje novih projekata od strane privatnog sektora.

Imate odličan biznis plan i treba Vam pomoć u investiranju?

Pošaljite nam Vaše kontakt podatke i Vaš biznis plan kako bi ga naš tim analizirao i sagledao da li i na koji način biznis ideja može najbolje da se realizuje.

KONTAKTIRAJTE NAS

[contact-form-7 id="201" title="Contact form"]